söndag 10 juni 2012

Fisk i hummersås


Idag åt vi fisk jag och barnen! Är ju bara sååå himla gott med fisk i alla dess möjliga sorter!

Du behöver
Fisk fileer eller Lax eller annan fisk
1gräddpaket
2.5dl creme freich
ca 3-4msk hummerfond
1fisk buljong
ca 1-3msk dill (jag älskar dill så blev mycket)
ca 1msk persilja

krydda efter behag med lite
peppar
fisk krydda
ev citron krydda

Gör så här
Sätt ugnen på 220g

1.Blanda ihop grädde, creme freich, hummerfon, 1fiskbuljong, dill, persilja och krydda dom andra kryddorna efter behag! Blanda ihop och låt det koka tills buljongen smält och blandats runt, häll i mer grädde om den blir för salt, annars mer krydda/fond om du vill ha mer smak
.krydda ev fiskrn i formen med lite citron peppar eller annan krydda
3.Häll såsen när du är nöjd med kryddning över fisken och stoppa in den i ugnen ca 20-30min beroende på vilken fisk
Servera med potatis och lite grönsaker/sallad









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar