Superlätt att slänga ihop och sköter sig själv i ugnen! Fuskade lite och tog en färdig potatis gratäng i påse från affären och slängde in i ugnen!
Gör så här
Sätt ugnen på 175g
Skär upp fläskytterfile bitar och lägg i en form!
Blanda ihop grädde (ev creme freich) och ranch dipp. (vill du ha mer sås så gör dubbelsats)
Häll sen på köttet! Tryck ner köttet lite om det inte redan ligger under såsen!
Stoppa in den i ugnen ca 70-80min
Servera med ex potatisgratäng och god sallad
Vill du ha starkare så släng i en extra påse ranch dipp!
Går såklart göra med annan dipp som man gillar och testa om det är gott
låter gott, måste testa ngn gång
SvaraRaderaDet tycker jag verkligen du ska göra :-)) Hoppas du tycker det är lika gott som jag gjorde :-))
SvaraRaderaDet var sååå gott;))Snabbt och enkelt dessutom!!
SvaraRaderaProvade jag också, vart smaskens. Tjejen diggade den också och hon är ingen kött älskare direkt!!!
SvaraRaderaÅ vad roligt :-)
RaderaÄr verkligen supergott :-)
Roligt att till och med tjejen gillade maten :-)